• 018-36 01 40

Personalen

Linda
Rektor och Förskollärare

Linda är vår rektor som tillsammans med övriga i ledningen strukturerar upp och leder arbetslaget mot våra gemensamma mål.  Linda arbetar även som förskollärare i barngrupp. Hon brinner för att arbeta med sagor och drama och vi hittar henne ofta utklädd och i lekar tillsammans med barnen. Linda tar gärna med oss alla på storslagna äventyr i fantasins värld.

Sara, Bitr Rektor och Förskollärare

Sara är en av våra bitr rektorer som tillsammans med övriga i ledningen strukturerar upp och leder arbetslaget mot våra gemensamma mål. Sara arbetar även som förskollärare i barngrupp. Hon är en reflekterande pedagog med ett extra intresse för specialpedagogik och för att utveckla arbetet med förskolans digitala verktyg. Sara har en naturlig blick för barns utveckling och lärande samt att förmedla detta i text och bild.

Yvonne,
Barnskötare

Yvonne, pysslig ut i fingertopparna! Är ett riktigt proffs i syateljén. Hon ser till att fylla vårt förråd med rekvisita till våra sagor och karaktärer. Är med sitt lugn och tålamod väldigt omtyckt av barnen.

Ida
Förskollärare

Ida är en följsam och varm person som just nu studerar till att bli legitimerad förskollärare parallellt med arbetet. Ida har ett särskilt intresse för specialpedagogik och hon har lätt för att se och möta upp det enskilda barnets behov i stunden. Ida tvekar aldrig att ta en roll som en av våra karaktärer.

Lina
Barnskötare

Lina har många år i förskolan bakom sig! Lina är en lugn pedagog som får barnen att känna sig trygga. Lina har en stor dos av fantasi och berättar gärna sagor för barnen. Både klassiska sagor som egna påhittade, vilket barnen uppskattar mycket. Att vara ute i odlingslådorna är också ett intresse från Linas sida.

Emilia
Förskollärare

Emilia är vårt nyaste tillskott i arbetslaget och kommer direkt från förskollärarutbildningen. Emilia bidrar med en positivitet och lekfullhet som smittar av sig på omgivningen. Emilia använder gärna våra digitala verktyg på förskolan tillsammans barnen, såväl i den dagliga verksamheten som i dokumentation.

Lena
Förskollärare

Lena är i början av sin förskollärarkarriär och utvecklas dagligen i sin proffession. Lena har en stor analytisk förmåga och lätt för att se och reflektera över barns utveckling och lärande samt att förmedla detta i text och bild. Lena är en varm och lugn person som verkligen vill lära känna och komma nära varje barn på förskolan.

Jenny
Barnskötare

Jenny är lugnet själv som alltid har nära till skratt! Jenny är resurs på förskolan och stöttar upp där behov finns. Hon är en positiv och följsam pedagog som sprider glädje och energi till stora och små.

Martina
Kokerska

Martina är det som lagar vår fantastiska mat! Hon är otrolig på att hitta rätter som alla barn gillar och kalla såser och röror är Martinas lilla extra specialitet! Just nu lägger Martina extra fokus på att utveckla vårt kök till att bli ännu mer hållbart. Framförallt genom att införa mer vegetarisk kost och med att se över mängden matsvinn.

Martina jobbar även som pedagog i barngruppen en stund varje dag. Både Martinas mat och Martina som person är så uppskattad av både personal och barn! Hon sprider värme och glädje runt sig.

Linda
Barnskötare

Linda är en närvarande och uppfinningsrik pedagog som bidrar med en härlig energi som smittar av sig på stora och små. Linda skapar och pysslar gärna med och åt barnen.

Övrig personal

Med i arbetslaget finns även Linda Ac, vår andra bitr rektor,  samt Ewa som håller våra lokaler rena och fina!

Bytorgets förskola
Vångdalskroken 2