Personalen

Linda
Rektor

Linda är vår rektor som tillsammans med övriga i ledningen strukturerar upp och leder arbetslaget mot våra gemensamma mål.  Linda arbetar även del av sin tjänst i barngrupp. Hon brinner för att arbeta med sagor och drama och vi hittar henne ofta utklädd och i lekar tillsammans med barnen. Linda tar gärna med oss alla på storslagna äventyr i fantasins värld.

Sara, Bitr Rektor

Sara är en av våra bitr rektorer som tillsammans med övriga i ledningen strukturerar upp och leder arbetslaget mot våra gemensamma mål. Sara arbetar även en del i barngrupp. Hon är en reflekterande pedagog med ett extra intresse för specialpedagogik och för att utveckla arbetet med förskolans digitala verktyg. Sara har en naturlig blick för barns utveckling och lärande samt att förmedla detta i text och bild. 

Ida,
Förskollärare

Ida har nyligen avslutat sina studier till att bli legitimerad förskollärare parallellt med arbetet på förskolan. Ida är en reflekterande förskollärare och har ett särskilt intresse för specialpedagogik. Hon har lätt för att se och möta det enskilda barnets behov i stunden. Ida tvekar aldrig att ta en roll som en av våra karaktärer.

Lena
Förskollärare

Lena är en förskollärare med en stor analytisk förmåga och har lätt för att se och reflektera över barns utveckling och lärande. Lena är en varm och lugn person som verkligen vill lära känna och komma nära varje barn på förskolan. Vi ser ofta Lena som en av våra levande karaktärer.

Lina
Barnskötare

Lina har många år i förskolan bakom sig! Lina är en lugn pedagog som med sin långa erfarenhet av att arbeta med våra yngsta barn är lite av en specialist på anknytning och har lätt för att få barnen känna sig trygga hos oss. Lina har en stor dos av fantasi och berättar gärna sagor för barnen. Både klassiska sagor som egna påhittade, vilket barnen uppskattar mycket. Att vara ute i odlingslådorna är också ett intresse från Linas sida.

Emilia
Förskollärare

Emilia bidrar med en positivitet och lekfullhet som smittar av sig på omgivningen. Emilia använder gärna våra digitala verktyg på förskolan tillsammans barnen, såväl i den dagliga verksamheten som i dokumentation. Emilia gillar att gå in i karaktär och brinner för att förskolan ska vara en plats av glädje för stora och små. 

Therese
Förskollärare

Therese är precis i början av sin förskollärarkarriär och utvecklas dagligen i sin profession. Therese har ett fint sätt att fånga barnen i sina samlingar och får lätt med sig barnen i olika undervisningsmoment. Therese är en varm och lugn person och inget verkar få hennes puls att öka.

Agnes
Barnskötare

Agnes är vårt senaste fasta tillskott i arbetslaget. Med sin positivitet, glädje och lekfullhet är hon väldigt omtyckt av både barn och vuxna. 

Martina
Kokerska

Martina är det som lagar vår fantastiska mat! Hon är otrolig på att hitta rätter som alla barn gillar. Kalla såser och röror är Martinas lilla extra specialitet! Just nu lägger Martina extra fokus på att utveckla vårt kök till att bli ännu mer hållbart. Framförallt genom att införa mer vegetarisk kost och med att se över mängden matsvinn.

Martina jobbar även som pedagog i barngruppen en stund varje dag. Både Martinas mat och Martina som person är så uppskattad av både personal och barn! Hon sprider värme och glädje runt sig.

Linda
Barnskötare

 Linda är en närvarande och uppfinningsrik pedagog som bidrar med en härlig energi som smittar av sig på stora och små. Linda skapar och pysslar gärna med och åt barnen. Linda sitter även på lång erfarenhet och stora kunskaper i att jobba med Tecken som stöd, vilket är en stor tillgång för oss alla.

Övrig personal

Med i arbetslaget finns även vår resurspedagog Jenny, vår vikarierande barnskötare Vendela, vår andra bitr rektor Linda AC,  samt Ewa och Isak som håller våra lokaler rena och fina!